Log ind|Opret konto|

Sort Haglöfs Tight PRO Medium Herre Tasker,haglöfs vest,med rabat

 haglöfs duffel bag 40, Sort Haglöfs Tight PRO Medium Herre Tasker, haglöfs rygsæk small godt produktSort Haglöfs Tight PRO Medium Herre Tasker,haglöfs vest,med rabat
Move your mouse over image or click to enlarge
DKK1,079.50  DKK539.72Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 001443
  • 7270 Antal på lager
  • Sort Haglöfs Backup 15 tommer Herre Tasker,haglöfs tight pro,Køb de billige
  • Hør Haglöfs MESH PACKERS L-XL SET poser Herre Tasker,haglöfs rygsæk udsalg,århus
  • Sort Haglöfs computer taske, Connect 17",haglöfs størrelsesguide,International
  • Sort Haglöfs Tight PRO Medium Herre Tasker,haglöfs vest,med rabat
  • Sort Haglöfs computer taske, Connect lap,haglofs tight large,Danmark
Sort Haglöfs Tight PRO Medium Herre Tasker,haglöfs vest,med rabat_checkout

Description

haglöfs jakke Haglöfs Herre Tasker , Sort Haglöfs Tight PRO Medium Herre Tasker,haglöfs vest,med rabat haglöfs lava,bedste København designer

Haglöfs Tight Pro Medium rummer 20 liter og har dermed plads til både bøger og tablet. Af denne grund er det vores mest solgte størrelse, ikke kun til dagture men også til skole brug.

For at få den maksimale bærekomfort ud af din rygsæk skal den være justeret rigtigt. Rygsækken skal sidde tæt ind til ryggen, og hoftebæltet skal slutte tæt om hoften, så vægten bliver overført til din hofte og ryg bedst muligt. Som hovedregel skal 60-80 % af vægten bæres på hofterne.
Front- og sidestykker er dråbeformede hvilket giver et lavt tyngdepunkt, og rygpladen er fremstillet så ryggens smidighed ikke bremses. Skulderstropperne på Tight Pro er polstret og anatomisk korrekt udformet og holdes sammen med en indstillelig brystrem og gør sammen med mavebæltet, at rygsækken fastholdes i den position du har indstillet den til uanset om du går på et ujævnt terræn eller kører på cykel.

Rygsækken er forsynet med to aftagelige holdere til isøkse, eller vandrestave og på frontpanelet er der fastgøringssteder til klatrejern. På begge sider er der kompressionsstropper, der sørger for at holde vægten tæt til ryggen for at minimere evt. overskudsvolumen. I det elastiske snoresystem på fronten er der plads til regnjakke og en hjelm.

Denne populære rygsæk er fremstillet i slidstærkt og 450 Denier Polytex® Diamond DTY Polyester med forstærkninger i bund og sider af 420 Denier HD Ballshadow Nylon og 630 HD Oxford® Nylon. Et AirMesh™ lag sikrer mod ryggen en god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads, også selv om du har en glat Gore-Tex jakke på.
Tight Pro er lavet med en forbedret åbning, der gør det muligt at åbne rygsækkens hovedrum, uden at al indholdet falder ud. En ekstra lynlåslukket lomme har en praktisk organizer til skriveredskaber, nøgler, papirblok, mobil telefon osv. Yderst en lille ekstra lomme til de små ting som solcreme og læbepomade man hurtigt skal kunne komme til.

Haglöfs Tight Pro-serie er - bortset fra den mindste X-Small - forberedt til drikkesystem.
Så uanset om du mangler en rygsæk til hverdagsbrug til rejsen eller til dagturen er Haglöfs Tight Pro Medium et perfekt valg for langt de fleste mennesker.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.