Log ind|Opret konto|

Sort Haglöfs Tight Medium Rygsæk Herre Tasker,haglöfs jakke tilbud,København åbningstider

DKK935.38  DKK467.69Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 001444
  • 5096 Antal på lager
  • Sort Haglöfs Backup 15 tommer Herre Tasker,haglöfs tight pro,Køb de billige
  • Sort Haglöfs rygsæk, Tight large,haglöfs tight small mål,salg fremm
  • Sort Haglöfs Tight PRO Medium Herre Tasker,haglöfs vest,med rabat
  • Sort Haglöfs rygsæk, Tight icon large,haglöfs skijakke,fremragende værdi
  • Tan Haglöfs rygsæk, Tight rugged,hagløfs rygsæk tilbud,billigste udvalg
Sort Haglöfs Tight Medium Rygsæk Herre Tasker,haglöfs jakke tilbud,København åbningstider_checkout

Description

sovepose haglöfs Haglöfs Herre Tasker , Sort Haglöfs Tight Medium Rygsæk Herre Tasker,haglöfs jakke tilbud,København åbningstider haglöfs bukser sale,nye produkter

Haglöfs Tight Medium rygsækken er både til skituren, vandreturen og som skoletaske.

Haglöfs Tight er ”bygget” til at følge kroppen når du bevæger dig. Rygsækkens dråbeformede front- og sidestykker giver et lavt tyngdepunkt hvilket belaster din ryg mindre og giver dig større bevægelighed. De polstrede Skulderstropper er anatomisk udformet og holdes sammen med en justerbar brystrem.Et AirMesh™ lag ind mod ryggen sikrer god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads. Haglöfs Tight Medium har en volumen på 20 liter og er en perfekt dagstursrygsæk til vandreturen eller skituren. Den rummelige udformning gør også Tight Medium anvendelig som skoletaske da der er plads til både bøger og tablet.
Alle modellerne i Tight-serien er forsynet med kompressionsstropper på begge side, der sørger for at minimere evt. overskudsvolumen, den er perfekt som rejsetaske i storbyen da den ikke fylder meget uden indhold og har et bærehåndtag på toppen. Men falder du for fristelser er der plads i din rygsæk

Denne populære rygsæk er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende 450 Denier Polytex® RS DTY Polyester og er desuden forstærket i bund og sider med 420 HD Oxford® Nylon. Et AirMesh™ lag sikrer mod ryggen en god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads, også selv om du har en glat Gore-Tex jakke på. Et par ekstra detaljer er den forbedret åbning der kan åbne hoverummet uden at alt indhold falder ud, og den ekstra lynlås lomme udenpå til småting man har brug for undervejs. Tasken har desuden en aftagelig isøkse/vandrestav holder.

Den første Haglöfs rygsæk blev fremstillet i 1914 i Sverige, og er løbende blevet forbedret og tilrettet så den hele tiden ligger blandt de fortrukne i hele Nordeuropa både til hverdag og til brug ved ekstreme forhold.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.