Log ind|Opret konto|

Sort Haglöfs Tight Large Herre Tasker,haglöfs tight small lilla,outlet Danmark

DKK1,079.50  DKK539.72Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 001439
  • 6505 Antal på lager
  • Navy Haglöfs rygsæk, Tight icon medium,haglöfs bukser online,god kvalitet
  • Hør Haglöfs MESH PACKERS L-XL SET poser Herre Tasker,haglöfs rygsæk udsalg,århus
  • Tan Haglöfs rygsæk, Tight icon large,haglöfs rygsæk online,fremragende værdi hot samlinger
  • Sort Haglöfs Tight Medium Rygsæk Herre Tasker,haglöfs jakke tilbud,København åbningstider
  • Kongeblå Haglöfs Tight S Gale blue Herre Tasker,haglöfs duffel,København outlet
Sort Haglöfs Tight Large Herre Tasker,haglöfs tight small lilla,outlet Danmark_checkout

Description

haglöfs zensor Haglöfs Herre Tasker , Sort Haglöfs Tight Large Herre Tasker,haglöfs tight small lilla,outlet Danmark haglöfs tight pro large,nye produkter

Haglöfs Tight Large rygsækken er både til vandreturen, skituren og som studie taske - ganske uopslidelig.

Haglöfs Tight er bygget til at følge kroppen når du bevæger dig. Tasken er dråbeformet og sidder tæt mod ryggen og giver dermed et optimalt tyngdepunkt hvilket gør belastningen af din ryg mindre. Tasken har et utal af justerings muligheder som dels gør, at alle kan bruge tasken og gør at den kan pakkes så du undgår at tingende rasler rundt mens du bevæger dig. Alle modellerne i Tight-serien er forsynet med kompressionsstropper på hver side, der sørger for at minimere evt. overskudsvolumen og for at holde vægten tæt til ryggen. Haglöfs Tight Large har en volumen på 25 liter og har dermed en størrelse der kan rumme bøger og ringbind og bærbar PC, og gør den dermed anvendelig ikke kun til vandreturen men også som studietaske. Skulderstropperne er anatomisk udformet og holdes sammen med en justerbar brystrem således at rygsækken bliver siddende der hvor du ønsker, også selv om du bevæger dig i ujævnt terræn.

Denne populære rygsæk er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende 450 Denier Polytex® RS DTY Polyester og er desuden forstærket i bund og sider med 420 HD Oxford® Nylon. Ind mod ryggen sikrer et AirMesh™ lag en god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads, også selv om du har en glat Gore-Tex jakke eller regnjakke på. Et par ekstra detaljer er den forbedret åbning der gør det muligt at åbne hoverummet uden at alt indhold falder ud, og den ekstra lynlås lomme udenpå til småting man har brug for undervejs.

Den første Haglöfs rygsæk blev fremstillet i 1914 i Sverige, og er løbende blevet forbedret og tilrettet, så den hele tiden ligger blandt de fortrukne i hele Nordeuropa både til hverdag og til brug ved ekstreme forhold.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.