Log ind|Opret konto|

Sort Haglöfs Corker Large Herre Tasker,haglöfs moonlite,bredt udvalg

 haglöfs duffel bag 40l, Sort Haglöfs Corker Large Herre Tasker, haglöfs rygsæk København på nettetSort Haglöfs Corker Large Herre Tasker,haglöfs moonlite,bredt udvalg
Move your mouse over image or click to enlarge
DKK1,295.65  DKK647.83Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 001445
  • 5139 Antal på lager
  • Navy Haglöfs rygsæk, Tight icon medium,haglöfs bukser online,god kvalitet
  • Tan Haglöfs rygsæk, Tight icon large,haglöfs rygsæk online,fremragende værdi hot samlinger
  • Oliven Haglöfs rygsæk, Tight rugged,hagløfs tight small,udsalg online shop
  • Grå Haglöfs rygsæk, Tight medium,haglöfs tilbud,høj kvalitet
  • Sort Haglöfs regnslag small, 533541,haglöfs taske,billig København butik
Sort Haglöfs Corker Large Herre Tasker,haglöfs moonlite,bredt udvalg_checkout

Description

haglöfs tight small Haglöfs Herre Tasker , Sort Haglöfs Corker Large Herre Tasker,haglöfs moonlite,bredt udvalg haglöfs climatic bukser,International

Haglöfs Corker Large er en særlig rygsæk med faste sider, plads til PC eller tablet der ligger beskyttet i et foret rum og så er den lavet af 100% genanvendte materialer.

Selve konstruktionen af rygsækken er det der gør Corker noget specielt. De faste sider gør, at det er let at se hvad der er i rygsækken og indretningen med de mange små rum gør den særdeles velegnet som studierygsæk og arbejdsrygsæk for alle der fragter PC ´en med rundt.
I toppen af rygsækken er der et foret rum med god plads til en mindre tablet, nogen bøger eller måske madpakken. Den store sideåbning giver godt overblik over indholdet og en organizer i lommer gør det let at holde styr på alle de små ting. En nøgleklips holder styr på nøglerne i den ene side og i den anden side giver den store åbning mulighed for at have en drikkedunk eller regntøjet placeret i sikkerhed.

Foran på rygsækken er der placeret smart udviklede elastikker. Det smarte er, at du fint kan have plads til en regnjakke eller en lille cykelhjelm. Har du brug for at elastikken udvides, gøres det let med en tryk-klips.
Skulderstropperne er formede så de følger kroppens konturer og mavebæltet kan let klikkes af, hvis ikke du ønsker at bruge det.

Corker kommer fra firmaet bag de meget solgte Tight-rygsække og det er fantastisk dejligt at se, at Haglöfs fortsat tænker innovativt og tør bringe noget så anderledes til markedet. Tak til Haglöfs.


Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.